diyabetik mutfak

Diyet Tarifleri

Çikolatalı Hindistan Cevizi Topları

  • Malzemeler:
    (20 adet)
    📌125 g hindistan cevizi
    📌 30 g bal
    📌120 g labne
    📌 1 paket vanilya 
    Kaplama için;
    📌 20 g kakao
    📌 30 g hindistan cevizi yağı
  • Hazırlanışı:
    Hindistan cevizi, labne,bal ve vanilyayı karıştırarak hamur kıvamına getirin. Ceviz büyüklüğünden biraz küçük toplar halinde şekil verin.2-3 dk dondurucuda bekletin.Benmari usulü erittiğimiz hindistan cevizi yağına kakaoyu ekleyin.Hindistan cevizi toplarını buzdolabından çıkartıp kakaolu karışım ile kaplayın.Afiyet olsun.

    ⭐️Karbonhidrat sayımı yapanlar için 1 adet Hindistan cevizi topu 2 gr karbonhidrat içerir.

Diyabet Yönetimi ve Zihinsel Sağlık Desteğiyle Huzurlu Bir Yaşam.

İletişim

Bilgi Al